miercuri, 29 august 2012

Frumusete la pachet




Se apropie de tine. Merge drept, din cand in cand lasa capul pe spate sau se uita in urma ca o gazela.


Priveste inainte si e hotarata, parca ar concura cu o intreaga ostire de luptatori calare. Arata ca are incredere in propria persoana si pare ca nu se teme de nimic.

De sus pana jos e un giuvaier de pus in vitrina. Parul ingrijit, in plete    sau tuns scurt, dupa ultima moda de la Londra. Unghiile, ca niste perle. Pielea, fina si putin bronzata. Se tine la fel de bine pe tocuri cum ar si alerga prin iarba, desculta. Singura sau cu un copil de mana, la bratul unui domn tot la 4 ace sau cu o prietena, iat-o pe  femeia moderna, femeia zilelor noastre!

Nu stiu cat e de adevarat ca femeia romanca este modelul ravnit de europeni, dar la o atenta privire observi, intr-adevar, ca multe dintre damele de pe bulevardele noastre centrale pot concura cu succes cu cele de la Milano, Paris sau New York.

Mi-e ciuda sa recunosc, eu nu am fost nicicand o cocheta. Nu am acest al 6-le simt, de a combina tinutele si a obtine un rezultat demn de "wow!!!". Cred ca nici acum nu ar fi tarziu sa devin, insa nu .... nu stiu cum sa va spun... imi lipseste inspiratia....:-(

Nu suntem toti inzestrati in mod egal si in aceeasi directie. Din fericire, cum zice o reclama.

Nu sunt motive de ingrijorare.. Exista in acest sens o serie de trucuri si sfaturi pe batranul si atotstiutorul nostru Google. Printre talentatele si meticuloasele doamne ce fac minuni cu manutele lor, se innumara si Dna. Mimy.

Ii admiram de ceva vreme ingeniozitatea, rabdarea si simtul culorilor si al texturilor. Ca de fiecare data, ma intrebam in sinea mea, ce as face eu cu una din aceste piese? La ce as purta-o? Unde mi-as aplica-o? Si tot asa... pana cand am primit un mesaj neasteptat de la cine credeti? De la fabuloasa doamna care maufactureaza minunatii.

Premiul pentru castigatorul de pe pozitia 1
Astazi, MIMY SHOP impreuna cu JURNAL DE GIULESTI va ofera doua brose incredibil de frumoase, in cadrul unui nou concurs (vezi stanga).

Conditii de participare:

1. Like - Mimy Shop pe Facebook
2. Like - Jurnal de Giulesti pe facebook
3. Share pe Facebook sau pe "Google+" articolul "Accesorii vestimentare"
Premiul pentru castigatorul de pe pozitia 2
4. Trimite link-ul de share la sectiunea comentarii de mai jos, impreuna cu o fraza despre "Ce, cum, unde, de ce sau de care accesorii sa imi aplic la tinutele de zi cu zi pentru a le face mai interesante."

Concursul se desfasoara in perioada
29 august - 05 septembrie.
Cei doi castigatori vor fi desemnati (pozitiile 1 si 2) din lista de participanti, prin random.org. 


Va dorim succes tuturor!
Vezi si "Frumusete cu buget de criza"






Update.
Astazi, 6 septembrie, facem cunostinta cu castigatoarele celor doua brose manufacturate de Mimy Shop, careia ii multumim foarte mult si pe care o asteptam si cu alte ocazii. Castigatoarele sunt Rotaru Gabriela si Mary Anton.
Felicitari!


9 comentarii:

MARY ANTON spunea...

fb :Mary Anton
share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/334487366645201
pt tinuta zilnica avem nevoie de ceva cat mai simplu , iar pt tinuta cand iesim undeva alegem accesoriile in functie de vestimentatie
multumim pt concurs

ioana luminita popescu spunea...

Fb: Ioana Luminita Popescu
http://www.facebook.com/luminita65?ref=tn_tnmn
Simplu si elegant in acelasi timp la tinuta de zi...

Rotaru Gabriela spunea...

http://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana
FB Rotaru Gabriela Tatiana
La tinute simple port niste margelute mici,niste pietricele alcatuiesc un mic inel,atat,la tinutele mai fastuoase port alaturi de aceste lucruri si cercei care se prind de ureche

Rotaru Gabriela spunea...

FB Rotaru Gabriela Tatiana
http://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana
La tinute simple niste margele mici din sticla ori pietricele,la acele mai fastuoase adaug cercei

Jane spunea...

FB:janeta janet
share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/419166841472964
La tinute simple ceva cat mai simplu mergele mai mici care sa se asorteze cu tinuta si cercei mici si inel,iar pentru tinuta eleganta cand iesim la o petrecere alegem accesorile in functie de vestimentatie.

Jane spunea...

fb:janeta janet
share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/419166841472964
La tinuta zilnica avem nevoie de accesori simple,iar pentru o tinuta de seara sau de petrecere alegem accesorile in functie de vestimentatie si eveniment.

Daniela Gheorghe spunea...

FB: Daniela Catalina Gheorghe
Share : https://www.facebook.com/sweetstrawberry02/posts/462765870422336 La tinutele simple port accesorii simple..( cercei, o bratara)
La tinutele elegante adaug un plic, cercei foarte rafinati si un colier din perle.




Rotaru Gabriela spunea...

Am trimis adresa draga Daniela si cred ca a ajuns la tine.Tin sa-ti multumesc inca o data pentru premiu,te pup si o zi buna iti doresc.

Jurnal de Giulesti spunea...

Multumesc, Gabriela, am primit-o, te anunt imediat ce ajung la posta sa iti pun pachetelul. Felicitari inca o data!!!

Bloguri, Bloggeri si Cititori