duminică, 13 ianuarie 2013

Masajul, bucuria mea cea mare

Poate ca mai corect ar fi "placerea mea cea mare''. Dar raman la termenul de "bucurie" pentru ca intreaga mea fiinta se bucura in adevaratul sens al cuvantului ori de cate ori ma asez pe podea, la ora de relaxare. Fie ca am avut o zi grea la Centru, fie ca am dormit prost sau am nevoie pur si simplu sa imi relaxez muschii si, de ce nu, mintea... il rog pe sotul meu sa imi maseze picioarele, mainile sau coloana (depinde care dintre acestea cedeaza prima). Dragul de el nu ma refuza niciodata. Se vede treaba ca ii place meseria. Sau e  posibil sa ii fi ajuns si lui sa ma tot auda ca sunt obosita.... nu mai mai pot misca de spate... vreau sa dorm si nu pot... si alte cate mai pateste (si nu se sfieste sa recunoasca) un om pe lume.

Eu cred ca oricui ii prinde bine un masaj. E ca o revarsare de bine pe toate canalele, sa spunem asa. Daca ai norocul ca persoana care iti aplica masajul sa-l faca si cu toata inima, nu din obligatie sau doar pentru bani, atunci poti sa te declari pe deplin satisfacut.

Masajul poate fi facut in pauza, la birou; intre doua deplasari, o data pe saptamana (cu abonament la o sala de fitness sau club de sanatate). Cred insa ca masajul perfect este acela care ti se livreaza la domiciliu. Stiati ca exista si aceasta modalitate de pus sangele in miscare? Eu nu stiam, nici nu mi-am pus problema, avand barbatul priceput in tehnicile de relaxare. Am aflat insa zilele trecute de la un distins domn, vecin de cartier, care mi-a trimis on line urmatoarele:


"Buna ziua,Numele meu este Dumitru Florian, si as dori sa pot pune si eu un anunt pe pagina dvs. de facebook dar si pe blog.
Sunt Tehnician maseur si doresc sa ma axez doar pe masaj la domicilu, am putea colabora in acest sens?
Locuiesc in cartierul Crangasi, deci preturile vor fi mai accesibile vecinilor de cartier.
Multumesc,
Florian Dumitru"

Va dati seama ce bine a picat acest mesaj?! A ajuns exact unde trebuia (in ceea ce mai priveste). Sper insa ca voi fi si la inaltime, sa il ajut pe om sa isi faca clientela in zona. Chestiunea asta, fie vorba intre noi, fiindu-mi tot mie benefica. Oricand e bine sa ai in preajma un om priceput la masaj. Mai ales ca e profesionist, studiaza la un centru de formare profesionala si internationala, dupa cum scrie in cv-ul pe care mi l-a trimis.

    Doamnelor si domnilor care doriti sa primiti bucuria si starea de bine de care vorbeam la inceput, nu ezitati sa il contactati pe Dl. Florian Dumitru! El va poate ajuta in urmatoarele directii: masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj terapeutic sau de intretinere. 

    Ca sa va decideti mai usor, va propunem un concurs. Conditii:   
    1. like paginii de FB  MasajFlo      
    2.  like paginii de FB Jurnal de Giulesti si share articolul "Masajul, bucuria mea cea mare"
        5 norocosi din primii 50 participanti la concurs care vor respecta conditiile de mai sus si vor fi extrasi in urma tragerii la sorti realizata prin www.random.org, vor beneficia de o sedinta de masaj la domiciliu, suportand doar jumatate din pretul acesteia (adica 20 - 25 lei).

    Va uram succes si va asteptam cu comentarii despre cum vi s-a parut prima sedinta de masaj a Dlui. Dumitru. In curand am sa va povestesc si eu acelasi lucru.

    Succes si ... bucurie!
Bloguri, Bloggeri si Cititori