marți, 22 februarie 2011

Revenim, ne revenim...

Dupa o lunga absenta on line, J.G. revine si in primul rand va saluta, va doreste mult bine, apoi va invita sa deschideti o lista de discutii - tema o alegeti voi, desigur, in functie de nevoie, inspiratie sau curiozitate... ;-))
Cine va fi no. 1?

Suntem prin preajma...



pana atunci, uitati-va aici ce IUBIRE ! ....


3 comentarii:

coti_rihanna spunea...

buna sant narcisa si sant in londra de 7 luni imi este tare dor de tara si toat ce elegat de casa

Jurnal de Giulesti spunea...

Pentru ca tot vorbeam mai sus de dragoste si credinta, imi vine in minte, obsesiv, intrebarea zilei: in ce tara traim? -
Saraci care iau cu asalt cantinele cartierelor...
oameni obisnuiti care abia isi castiga painea cea de toate zilele....
angajati ai vamilor care "castiga" zilnic sute si sute de euro...
o tabla de sah pe care in zadar se incearca depistarea regilor si reginelor ce cu adevarat sug seva acestui neam...
Bleont isi arata "comoara" in fata jurnalistilor cu aceeasi nonsalanta cu care apoi isi explica "legitimul" gest...
Oare traim cu adevarat aceste intamplari sau ne aflam cu totii intr-o realitate virtuala, intr-un fel de Matrix in care ne-am complacut incet-incet?
Sa fie poporul asta asa de nebun si ametit de etnobotanicele rafale venite din zona guvernamentala, sa fie el neinteresat de propriul viitor... sau ceva mocneste incet-incet si in curand vom putea asista la un mare "buuum"????

Jurnal de Giulesti spunea...

draga mea Narcisa,
Ma bucur nespus ca ai dat un semn. Inteleg ca ti-e dor de tara si poate te simti singura dar tu te afli acolo cu familia din cate stiu. Esti langa copilasi si sot. V-ati "mutat" acolo pentru o perioada spre a va fi mai bine din punct de vedere financiar, nu?
Sa inteleg ca fie painea cat de grea, tot mai buna-i in tara ta?
Daca vrei te putem tine la curent cu ce se intampla in tara, in Giulestii nostri de care ti-e dor. Oamenii sunt asa cum i-ai lasat, preocupati de asigurarea hranei (saracia a ajuns cote destul de alarmante in randul celor care nu se afla in vreo functie inalta in stat sau nu exercita vreo activitate ilicita). E greu, e praf si multa minciuna pe la televizor, demnitarii se lupta pe ciolan ca in codru... Cam asta e realitatea in Romania. Totusi, a sosit primavara si parca simti ca ai vrea sa stai cu familia in gradina sau in parc, pentru o gura de aer.
Sunt de parere ca omul poate fi fericit oriunde se afla, daca reuseste sa isi faca prieteni, daa sufletul ii este deschis si "racordat" la Puterea suprema care este Hristos. Noi am mai vorbit despre asta si stiu ca esti o fiinta speciala, capabila sa aduca bucurie in ochii celuilalt.
Iti doresc o minunata primavara, bucura-te de frumusetea locurilor si pupa-i pe copilasii tai frumosi din partea noastra.
Te imbratisez si astept sa imi mai scrii
J.G.

Bloguri, Bloggeri si Cititori