mapa prezentare sapunuri "homemade"


B i n e     a t i     v e n i t!va prezentamSAPUNURILE NATURALE HOMEMADE"SANATAE CURATA"

Produse: 

Sapunuri naturale

CACAO SI MENTA Pret: 10  lei/100g

CACAO. Pret: 10  lei/100g
Denumire: 

"Sanatate curata" 


In istoria traditiilor romanesti, confectionarea sapunul de casa ocupa un loc foarte important. Fabricat pe baza de seu de oaie, lesie si plante (cea mai folosita fiind pelinul), sapunul era folosit la spalarea mainilor, corpului, parului si rufelor.

Povestea moderna a "sapunurilor de casa": 

Seul de oaie a fost inlocuit cu uleiuri vegetale, suta la suta naturale (de masline, samburi de struguri, unt de shea, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de migdale etc). Lesia a fost inlocuita cu soda caustica. Ea reprezinta baza solidificarii. Desi majoritatea consumatorilor se tem de prezenta sodei caustice in produsele de ingrijire, dupa o perioada de 3-4 saptamani (atat le trebuie sapunurilor sa se usuce, la loc aerisit, ferit de soare), acesta nu se mai regaseste in produsul finit.

  • pentru rezolvarea problemelor pielii (acnee, celulita) adaugam tarate in sapunurile noastre 
TARATE. Pret: 10  lei/100g
  • pentru purificare, argila reprezinta un remediu excelent
ARGILA ALBA. Pret: 10  lei/100g
  • pentru aport de hidratare si nutritie a pielii, va recomandam cu caldura sapunul cu miere si propolis
MIERE SI PROPOLIS. Pret: 10  lei/100g
Sapunurile noastre nu contin esente, substante chimice, arome si/sau parfumuri, nu contin parabeni sau elemente de intarire si umplere.Povestea producatorului:

Salut, sunt Sorin!

Povestea mea incepe inainte de a ma naste, in tineretea strabunicilor mei. Strabunicul a fost aghiotantul regelui Carol. De fapt, a fost mai mult decat atat. A fost omul lui de incredere, bun si la treaba, si la pastrat secrete. Recunostinta regelui a venit sub forma unui petec de pamant in actuala zona a cartierului Giulesti. Astazi, poate suntem invidiati pentru cat teren avem. Curiosi, unii se  intreaba de ce nu mai vindem din el ca sa ne imbogatim. E adevarat, banii sunt importanti, dar nu sunt principala prioritate in viata. 

Revenind la inaintasi, bunica mea, Paraschiva, era o femeie puternica, traieste si astazi, are 86 de ani. A fost intotdeauna o femeie ce a stiut sa-si tina in buna regula si familia, si ograda. Tatal ei, strabunicul, in putinul timp liber, muncea pamatul cu aceeasi dragoste cu care se juca cu fiicele sale...recunostinta Regelui! De la strabunicul a mostenit baba Paraschiva si taina sapunului de casa. In curtea lor se prepara sapun, cat sa ajunga un an intreg, pana la urmatoarea recolta de pelin. Invatandu-si copiii secretul doar de el stiut, caci sapunurile sale erau renumite in zona, strabunicul ar fi mandru ca acesta a fost pastrat cu sfintenie si transmis pana in zilele noastre.

Si eu sunt mandru si recunoscator lui Dumnezeu si batranilor mei ca ma bucur astazi impreuna cu familia de un produs de exceptie: Sapunul natural "Sanatate curata".

Incearca-l si tu!Contact: 

 0744.668.498
danieladurama@yahoo.com

Niciun comentariu: