jurnalul cititorului

Bine ai venit! Daca ai ajuns aici, cu siguranta esti unul din cititorii de "suflet" ai acestui blog. Sau poate ca nu esti, dar vei deveni. Eu sper din tot sufletul sa se intample asta.

Aici este pagina unde poti sa postezi ce doresti sa afle lumea despre tine - idei, retete, sfaturi, noutati, orice te preocupa si ai vrea sa faci cunoscut comunitatii Jurnal de Giulesti.

Trimite mesajul tau (poate fi insotit de o poza sau un filmulet) pe adresa danieladurama@yahoo.com. Il voi posta in cel mai scurt timp posibil, oferindu-ti ocazia sa intri in contact cu ceilalti cititori.

Succes!

- MIHAELA LUCA a spart gheata. Ne-a trimis reteta proprie de Musaca

Reteta este cea clasica:
- cartofi 
- carne de porc tocata
- o ceapa mare
- cativa catei de usturoi
- marar, sare, piper
- bulion
- branza sau cascavalsi 1  ou.
Cartofii se fierb in coaja, se curata, se taie felii si se aseaza in tava un strat. Intr-o tigaie se caleste ceapa taiata, se adauga carnea tocata, bulionul, mararul, usturoiul taiat feliute, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza bine compozitia, dupa care se rastoarna peste feliile de cartofi din tava. Se mai pune un rand de felii de cartofi iar deasupra se presara branza data pe razatoare si un ou batut. Se baga la cuptor pentru aprox o ora.

Rezultatul este in poze.






2 comentarii:

ingiulesti.com spunea...

Mihaela, ai incercat si musaca de legume? Abia astept sa "savurez" una propusa de tine!!
Daca ai timp, te asteptam saptamana asta cu o astfel de propunere. Doar reteta, se intelege, ca doar nu o sa pui pe masa familiei musaca in fiecare zi ;-). Te pupam si te asteptam!

MichelyL spunea...

Musaca nu, dar ma facut frigarui!
Problema e ca gatesc doar pentru mine, momentan si singura nu reusesc sa dovedesc prea multa mancare...eventual sa mai chem niste vecini sa deguste retele mele.