marți, 17 aprilie 2012

Scortisoara

          Podoabele noastre cosmetice s-au inmultit, primindu-le cu ele, in ladite, pe surorile mai mici - sapunurile cu miere si propolis. Mirosul din casa a capatat o noua trasatura, iar rabdarea voastra va fi pusa la incercare si de asta data.
          Peste 3 saptamani vom vorbi limba "mieroasa" a acestor surate atat de fine si catifelate ca iti e si teama sa le tii in mana... sa nu le frangi....


          Pana atunci, va aduc in prim-plan sapunul cu scortisoara. 
         Cu mirosul lui aparte, avand textura unei ciocolate de casa, moale la atingere si de neinlocuit la contactul cu pielea, sapunul cu scortisoara a devenit inca de la inceput vedeta seriei "Total natural".
         
         Pentru pielea obosita sau aspra, folosirea sapunului cu  scortisoara (bogata in antioxidanti), poate fi cea mai potrivita alegere. Uleiul de masline hidrateaza in cel mai placut mod cu putinta, scortisoara exfolieaza bland pielea, stimuland circulatia, intarind tesuturile si tonificandu-le. 
          Considerata de specialisti un adevarat antibiotic natural, scortisoara ajuta si la tratarea acneei sau a altor probleme legate de ten. Veti ramane foarte placut impresionati de luminozitatea pe care i-o confera tenului sapunul natural cu scortisoara. Cu aceasta ocazie va indemn sa folositi sapunurile "Total natural", cu incredere, pe toata suprafata corpului. 
          Nu stiu ce asteptari aveti voi de la produsele de ingrijire, insa sotul meu, cel care prepara sapunurile "Total natural", din dorinta de a "revolutiona" productia de sapun hand made, se ambitioneaza sa nu foloseasca absolut nimic artificial (vezi parfumuri sau coloranti, componente ce i-ar da sapunului doar aspect comercial atragator) in reteta sa. Din acelasi motiv nu pune mare pret pe forme, la acest moment fiind de parere ca sapunul pur, turnat in floricele si inimioare etc, isi pierde din proprietatile atat de pretioase. Este o ocazie probabil unica pe care o oferim - aceea de a va bucura de un produs natural, curat, simplu, atat de cautat de amatorii de produse bio din intreaga lume.


Nota: In saptamana 15-21 aprilie sunt disponibile urmatoarele produse: sapun cu scortisoara, sapun cu argila alba, sapun cu argila albastra si sapun "in doua culori" -  cu argila alba si cacao.

8 comentarii:

Daniela I. spunea...

Cum sa nu, Liliana! Iti aduc scortisoara si, of course, dragostea ta mai veche, argila albastra, sa il testezi. Spune-mi numai unde, cand si cum :-))

elena dumitrescu spunea...

Interesant suna...si eu a-si fi curioasa.Eu produc sapun din ulei de masline,in Spania,insa a-si fi curiasa sa stestez si alte produse.Unde se pot obtine informatii despre compozitie,preturi...?

Daniela I. spunea...

Buna, Elena! Ma onoreaza faptul ca Jurnal de Giulesti se citeste si in Spania. Informatii despre ingredientele pe care le contin sapunurile noastre le poti afla pe site sau la telefonul 0744.668.498. Te astept oricand. Succes si tinem legatura!

MARY ANTON spunea...

vreau si eu cu scortisoara

MARY ANTON spunea...

imi place articolul si scortisoara...miroase frumos

Catalina Sora spunea...

cred ca miroase foarte bine si banuiesc ca este un rasfat sa il folosesti

Sabina Dragomir spunea...

Micuta mea iti multumeste pentru cele cu propolis si miere! Foarte fine! Va recomand cu drag :)

Jurnal de Giulesti spunea...

Ma bucur foarte mult! Va sarut pe nasuc!!!

Bloguri, Bloggeri si Cititori