luni, 21 mai 2012

Lansare tonerEurope.ro

Ţi s-a întamplat ca unul dintre aparatele de care te foloseşti la birou sã rãmânã fãrã toner, aşa pe nepusã masã - imprimante sau copiatoare performante fãrã de care practic nu am putea sã ne facem treaba la job? Bine ai venit în club!

Ei bine, aflã cã şi acestea au din când în când nevoie de “combustibil” nou. Când ţi-e lumea mai dragã, când e mai aprig gerul sau arşiţa mai-mai ca te-ar ţintui pe malul piscinei, iatã-te pe drumul pe care e musai sã-l faci – spre un magazin din zonã  care sã deţina modelul de toner necesar.  Ajungi la locul cu pricina, dar constaţi cã nu e în stoc. Ah, ce noroc! - “Reveniţi în doua zile sau lasaţi numãrul de telefon si vã sunãm noi” Ieşi în grabã la aer, cât sã nu scapi manierele pe jos…n-o intereseazã pe madama de la raft cã şeful nu te aşteapta cu raportul ãla doua zile...

Te întorci la birou cu gând sã-l suni pe colegul de la Achiziţii…. el sigur are conexiuni mai bune. -“Abonatul pe care l-aţi apelat nu poate fi contactat”…Pfiu…te iau toate apele. Ziua aproape a trecut şi tu nu ai toner la imprimantã. Ai fi putut sa printezi raportul în biroul de alãturi, la blonda grãsuţã , dar ai nevoie de cel puţin 30 de copii, unde l-ai fi multiplicat? Va fi tot staff-ul la şedinţa în dupã-amiaza asta iar tu trebuie sã ai totul pregãtit ca la carte. O nenorocire nu vine niciodatã singurã, ai mai auzit asta, nu-i aşa? Blonda tocmai te-a sunat sã iţi indice modelul şi seria copiatorului care, de asemenea, nu mai are toner. Ştiai cã e pe sfârşite, dar cu niciun chip nu ai crezut cã  te va lãsa astãzi, când ai atâta volum de materiale de pregãtit. Şi dacã ai fi sincer cu tine insuţi, ai recunoaşte cã ţi-a ajuns experienţa de data trecutã când s-au prezentat cei de la firma X de papetãrie - experţi în materie de reumplere a recipientului cu toner. Nu ai uitat nici acum petele de dalmaţian de pe mâini sau de pe acte - amintiri din aventura folosirii copiatorului.


Dacã ar fi sã lucrezi în domeniu, ai avea tu un cuvant de spus în ceea ce priveşte calitatea. Şi promptitudinea. Şi… juri cã ai scoate la vânzare numai produse testate, ai da deoparte orice pachet având cea mai micã defecţiune posibilã; ba chiar ai livra produsul comandat exact când are omul nevoie… poate gandeşti astfel acum, cã esti Stan Paţitu’.... Dar dacã  cineva s-a gândit înainte la toate acestea? Dacã acel cineva “locuieste” la un click distanţã de biroul tau?.  Sau la depãrtare de un "fir" de telefon, la capãtul cãruia iţi rãspunde oricând cineva? Cum ar fi sã ţi se spunã: “Buna ziua, ai nevoie de toner de cea mai bunã calitate, contra unui preţ excelent pentru imprimanta ta laser? Ia-l de aici sau de aiciCopiatorul tãu laser nu mai are toner? Ai verificat aici sau aici? Iţi ştim nevoile şi venim în întampinarea lor înainte ca tu sã le exprimi. Suntem reali, rãspundem tuturor dorinţelor tale de mai sus şi la multe altele pe care încã nu ai apucat sã ţi le pui... Intrã sã te convingi pe http://www.tonereurope.ro/. Aici gaseşti o variatã gamã de produse incluzând tonere compatibile cu majoritatea mãrcilor distribuitoare de aparaturã  de birou (Toner Canon, Toner HP, Toner Samsung, Toner Brother etc). În plus, nu trebuie sã bâjbâi ca sã afli tot ce trebuie sã ştii despre modele sau preţuri; ai posibilitatea sã discuţi cu un operator care te aşteaptã oricând sã-ţi dea o mânã de ajutor sau Îţi poţi lãsa datele de contact şi un angajat http://www.tonereurope.ro/ te va suna Îndatã."


Dupã ce testezi "marfa" celor de la http://www.tonereurope.ro/ spune  şi altora, ar fi pãcat sã  treacã  prin ce ai trecut tu azi!

Niciun comentariu: