marți, 6 septembrie 2011

Zana maselutei


Vacanta aceasta a fost una plina de nou pentru iezisorul nostru cel mare, Antonio. Mai intai, anuntam oficial ca a facut primii lui "pasi" pe bicicleta fara roti ajutatoare. Aceasta se intampla in 2 august, in curtea bisericii, pe bicla lui David. Puctam toate datele, sa nu cumva sa uitam :-).
Peste cateva zile, o saptamana, dintisorul de soricel, dornic de duca, a inceput sa se miste incoace si incolo ca rotitele bicicletei. Domnisoara Nico de la gradi a fost cea care l-a extras cu indemanare. Ii multumim si pe aceasta cale. O declaram zana maselutei (pardon, dintisorului).
Iata doua lucruri mari si rotunde aparute intr-o singura vara-toamna, preambul al datei in care Antonio va implini 6 ani.
Mamicile stiu ce spun, cand copilului tau ii cade primul dinte... te gandesti inevitabil: cand a zburat timpul? Parca ieri l-am tinut prima oara in brate tremurand de emotie...
Ii multumim lui Dumnezeu in fiecare zi pentru copilasii nostri, rugandu-L sa ni-i tina sanatosi si ascultatori.

2 comentarii:

Linda spunea...

Si a venit Zana maseluta? :)))
Si lui David i-a cazut aseara muscand dintr-o para al 5 dinte :))))
deci asta e varsta cad dintii de lapte si cresc altii mai buni si puternici.... Deci puii nostri cresc din ce in ce mai mari si devin barbati :)))

Jurnal de Giulesti spunea...

Partea mai putin placuta e ca ii iese un al doilea dintisor iar cel din fata lui nu se prea misca. El nu e atat de interesat sa si-l miste, ca sa scape de el, sa-i dea voie celui mic sa vina mai in fata... Of! cate griji ne facem din cauza lor... Te pupic si iti multumesc ca imi rasfoiesti jurnalul.. Ii pup si pe frumosii tai, ne vedem diseara la locul de joaca;-))

Bloguri, Bloggeri si Cititori