vineri, 17 august 2012

2 ani de la tragedia din Giulesti


"A-ti aminti poate fi dureros. A uita este imposibil" am citit cu lacrimi in ochi astazi, in fata Maternitatii Giulesti, pe ecusonul ce-l purta in piept o mamica. Mamica de ingeras.

Giulestiul a comemorat joi, 16 august,  doi ani de la nefericitul incident care a dus la pierderea unor vieti nevinovate. Abia vazusera lumina zilei micutii ce astazi nu sunt decat niste nume pe bucati de hartie sau pe balonasele albastre si roz ridicate la cer. In sufletul familiilor, ei sunt insa niste rani prea adanci, imposibil de cicatrizat.









O fetita de doi anisori, cu ochii de un albastru perfect, parca venita dintr-o alta lume, se plimba printre candele zdruncinand linistea unor flacari abia palpaind. Fetita zburda fericita de ici colo, cautand parca sa descreteasca fruntile celor prezenti. "Este unul dintre supravietuitori", sopteste mama. "S-a nascut prematur, acum doi ani, tot aici. Doar ca in ziua incendiului se afla cu un etaj mai jos."

Beatrice, micuta supravietuitoare

Alaturi de mamicile micutilor care si-au pierdut viata in ziua cumplitei tragedii, s-a aflat si Bianca Brad, fondatoarea Organizatiei E.M.M.A. Ea a venit insotita de alte cateva familii ai caror copii au plecat prea devreme dintre noi.







Mariana G. -  membru Fundatia E.M.M.A.



Condoleante familiilor bebelusilor...

 
 

 

Niciun comentariu:

Bloguri, Bloggeri si Cititori