marți, 6 martie 2012

Mesaje din ladita parfumata

Sapunuri naturale, facute in casa


De o saptamana, proaspetele bijuterii cosmetice stau cumintele, asteptand data la care vor iesi in lume. 
Ori de cate ori trec pe langa laditele in care ele stau la uscat, aromele fine de scortisoara, cacao, migdale si unt de cocos, ma ametesc pur si simplu..


Cei care doresc sa se inscrie pe lista celor ce vor incerca produsele noastre, sunt asteptati la "comentarii" sau pe pagina de Facebook .

Va prezentam adevarate minuni care, in afara de baza (ulei de masline,...de cocos,.... palmier si migdale), contin uleiuri esentiale de ylang-ylang, lavanda plus coloranti naturali ca: argila alba si albastra, boia de ardei dulce, cacao, scrotisoara ... 

In  zilele urmatoare, voi reveni cu poze in care se va da in spectacol -  sapunul cu tarate, cu efect exfoliant....

3 comentarii:

luminita spunea...

foarte interesant.poate ne si spui cum putem cumpara...o zi frumoasa.

Jurnal de Giulesti spunea...

Sigur, Luminita, imi poti trimite un mesaj la danieladurama@yahoo.com. Lasa-mi acolo un numar de telefon, eventual id-ul tau de messenger si te contactez negresit. O zi buna si tie!

Adriana spunea...

Sapunul este un lucru esential in viata noastra. De aceea, poate, cautam sa ne bucuram de produse cit mai speciale. Cum la un moment dat, te cam saturi de chimicale sau mai vrei sa mai iei o pauza, mai incerci si pe cele naturale.
Eu am folosit sapunul cu argila alba. Pot spune ca este exceptional. Pielea miinilor, si nu numai, este foarte fina dupa spalare. Se stie ca pielea miinilor este cea mai expusa la diversi factori externi: pe mina incercam parfumurile si fardurile, pielea miini este expusa la aer si apa, la rece, la fierbinte... si deci, esential pentru pielea miinilor este ca dupa fiecare spalare sa folosesti o crema de miini. Ei bine, cu acest sapun nu mai e nevoie de crema de miini, pentru simplul fapt ca pielea este hranita de ingredientele din sapunul natural. Exceptional!

Bloguri, Bloggeri si Cititori