sâmbătă, 16 iunie 2012

Vine vacanta mare 2012!




Bună, dragii mei dragi!

Căldura şi dorul de distracţie, de jocuri şi voie bună îi îmbie pe cei mici, imediat după încheierea anului şcolar, spre cluburile de vacanţă.

Şcolile Biblice de Vacanţă organizate de bisericile din ţară şi din străinătate pot constitui o binevenită ocazie pentru copii de a petrece o săptămînă în compania celor de o vîrstă cu ei. Aici ei află lucruri noi şi captivante din povestirile biblice, experimentează jocul în echipă, participă la concursuri,  realizează lucruri practice cu mînuţele lor, se delectează învăţînd cîntece şi poezii şi cîte şi mai cîte nu pot să faca nişte copii plini de energie într-o săptămînă.

Voi aţi auzit de existenţa acestor cluburi de vacanţă? Sunteţi curioşi? Doriţi să vă înscrieţi copiii la Şcoala Biblică de Vacanţă ce se va desfăşura în cadrul Bisericii "Noul Grant" din Bucureşti, Str. Lucăceşti, Nr 32 (punct de reper Podul Grant, Cartier Crîngaşi)? Sunt aşteptaţi copii cu vîrste între 4-14 ani, indiferent de orientarea religioasă a familiei lor, să se cunoască, să facă schimb de experienţe, de cărticele, să socializeze participînd în săptămîna 24-30 iunie 2012 la activităţi spirituale şi educative într-un cadru creştin, primitor, menit să ajute la conturarea unei atitudini pozitive faţă de lume şi viaţă.


Pe lîngă surprizele ce vă vor aşteapta aici, vă anunţ cu mare bucurie că mă înnumăr şi eu printre voluntarii care se vor ocupa de copiii dumneavoastră, în cazul în care veţi alege să spuneţi "da" invitaţiei Bisericii "Noul Grant".

Să ne vedem sănătoşi!

Niciun comentariu:

Bloguri, Bloggeri si Cititori