luni, 11 iunie 2012

Noutăţi din N-V

Se mai încheie o săptămînă, se mai încheie un concurs. De data aceasta nu m-aţi convins că doriţi să încercaţi Săpunul "Total natural" cu argilă. Probabil că cerinţele nu prea au fost pe gustul vostru.

Dacă săptămînile trecute abia reuşeam să închei centralizarea datelor pînă la ora extragerii numelui cîştigător, iată-ne astăzi la drum cu numai 5 "pretendenţi".

Comentariile voastre urmează să fie votate de cititorii fideli ai Jurnal de Giuleşti, pe care îi rugăm din toată inima să fie alături de noi în acest demers, în zilele de luni, marţi şi miercuri.

Comentariul care va primi mai multe voturi pînă miercuri la orele 23.59 va aduce aceluia care l-a conceput, mult rîvnitul săpun fin cu argilă. Şi pentru că avem două tipuri de argilă, îi cedez cîştigătorului dreptul de a alege între săpunul cu argilă albă şi cel cu argilă albastră.


Comentariile sunt:


Sabina Dragomir spunea...



Ca de fiecare data, articolele tale imi incanta sufletul! Despre vecini? O sa iti povestesc o experienta a tatalui meu, ce locuieste in Valenii de Munte. Mama era la mine, avea grija de Alesia cat am fost la job 2 saptamani :), atat a stat fara mine :)). Iar dragele lui vecine, la ceas de seara, au sunat la usa si fiecare cu ce avea mai bun de pus pe masa, i-au oferit bucurie de fapt! Stiind ca este singur acasa si gospodina lipsea :) S-au gandit ca el nu isi gateste cine stie ce si au pus fiecare pe cate un platou bunatati si i le-au oferit cu mare drag! In general ei asa se ajuta acolo in bloc, acesta este un mic exemplu. As vrea sa mi se intample si mie aici in Bucuresti! Inca mai astept si cred!
5 iunie 2012, 13:25
 Ştergere
Blogger Jane spunea...
Da foarte frumoasa descriere despre vecini eu ce pot sa-ti spun si eu am vecini buni care ne salutam vorbim cand ne intalnim si vrute si nevrute ne ajutam daca avem nevoie sa caram ceva s-au sa stricat ceva si pot ajuta eu si sotul meu ,mere si decate ori este nevoie suntem prezenti.Eu sunt nascuta in giulesti la maternitatea giulesti am stat pe strada Constructorilor cand eram mica la bunici acolo stateau ei si in vacante venem la ei la cinematograf la cuptorul de paine imi plcea la nebunie painea de acolo am amintiri foarte frumoase,de cand ma stiu sunt Rapidista pentru ca Gilestiul va ramane intodeauna cartierul meu de suflet.
5 iunie 2012, 17:52
 Ştergere
Blogger MARY ANTON spunea...
Vecinii sunt impartiti in 2 categorii :buni si rai .Unii sunt chiar draguti si ai ce sa vb cu ei , dar unii sunt foarte invidiosi si prefer doar sa ii salut si atat.Ca vecini ajungi sa ii cunosti si stii din ce categorie face parte fiecare.
7 iunie 2012, 20:04
 Ştergere
Blogger v_tina spunea...
Eu am vecini pe care ii simt foarte apropiati,dar si unii pe care nu ii plac foarte tare.
Stau la bloc si cred ca nu exista om care sa stea la bloc si sa nu se certe cu vecinul de sus sau de jos. Uneori devine chiar amuzant.
Am o vecina care e mai invarsta,ca si bunicuta si ma stie de cand m-am nascut. Are si ea 2 nepotele dar nu prea vin in vizita. De fiecare data cand ma vede ma, pe oriunde as fi si cu oricine, ma ia de obraji si ma pupa. Imi place, dar uneori ma rusinez. Eram intr-o zi cu un baiat si cand am vazut-o am crezut ca nu o sa faca ceea ce obisnuieste de fiecare data, dar nu s-a intamplat ce speram eu. :)) Nu stiam cum sa ii explic baiatului ca nu e bunica mea si ca e doar o vecina care sa spunem ca tine la mine. Il mai am pe vecinul de sus care de fiecare daca cand are o sarbatoare ceva in familie vine si imi aduce mie un platou cu fursecuri sau ciocolata. De Craciun cand eram mai mica, imi aducea muuulte dulciuri. Nu imi venea sa cred la inceput pentru ca era omul care cand eram la 5 ani, pe certa pe toti pentru ca rupeam frunze si faceam mizerie. Credeam ca nu ii plac copiii.
In alta zi am vazut-o pe femeia de serviciu,care ne este si vecina i i-am spus ca are o brosa frumoasa si a insistat sa o iau pentru ca nu are ce face cu ea. Am luat-o si nu imi venea sa cred. Eram super fericita.
Mai aveam un vecin care stia cand e ziua mea si imi cumpara bomboane si imi canta. Doamne,nu am sa uit niciodata. Eram mica. Ma lua pe picioare si ne dadea suc si dulciuri. Foarte frumos!
Bineinteles ca am si vecini pe care nu ii pot suferi. Imi aduc aminte ca eram la gradinita si aveam o vecina care se tot lua de mama . Noi stateam langa spalatorie. Nu stiu ce cearta a avut cu mama, dar a luat furtunul cu apa si ni l a bagat in casa. Incepusem sa plang. M-am speriat rau atunci pentru ca nu stiam ce s-a intamplat. Mai am o vecine pe care nu o suport pentru ca sta sa ma pazeasca. Ii spune mamei cand ies si uneori mai si abereaza. I-a spus o data ca am adus acasa 3 baieti:dar unul dintre ei imi era vecin si ceilalti 2 au ramas in fata blocului. In alta zi a spus ca am plecat de acasa cu un baiat cu masina. Urat! Norocul meu ca stie mama ce fac si are incredere in mine.




http://www.facebook.com/vtina2411/posts/407132315991822
fb:Vale Tina
Anonim spunea...
Dl si dna Dinu! Vecinii mei! Doi oameni deosebiti care muncesc de dimineata pana seara in micutza lor gradina plina cu toaaate soiurile de legume si fructe, care dupa o zi istovitoare de sapat, udat si ce mai trebaluiesc ei prin curte.... isi gasesc un pic de timp sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva, daca ne pot ajuta ei cu ceva. Vecina mea, de cate ori ma vede prin curte ma cheama la ea sa-mi mai dea ea cateva flori de plantat in gradina. Nici nu visam eu sa am asa vecini minunati!! Cu alti vecini inca nu am socializat pentru ca suntem de putin timp in zona. (bragadiru) Lore MYlitaru


Later news
In urma voturilor primite, Vale Tina este castigatoarea de saptamana aceasta a concursului "Total Natural". Felicitari! I
Imi poti trimite datele tale (nume, adresa completa, numar de telefon, nr oficiu postal) la adresa de e-mail danieladurama@yahoo.com sau pe pagina Facebook  a Jurnal de Giulesti (mesaje private).

10 comentarii:

MARY ANTON spunea...

toate sapunurile arata super si cred ca miros foarte bine

Acsinte Lorena Isabela spunea...

comentariul janei :)

Adina Iordan - Let’s be Gorgeous Blog spunea...

Imi place ce a scris Valentina :)
Votez pentru ea :*

Anonim spunea...

Votez comentariul Vale Tina

Ana-Maria Gurgu spunea...

Votez v_tina <3

Mariposa spunea...

Votez cu vale tina

mihaela spunea...

votez cu vale tina!si cu jane!

andra katerina spunea...

votez cu vale tina

Madalina Zamfirache spunea...

Votez cu Vale Tina

Jane spunea...

va multumesc fetelor care ma-ti votat

Bloguri, Bloggeri si Cititori