miercuri, 1 august 2012

Si noi ce facem acum?

Foto: Cotodianul.ro
Zilele acestea m-am hotarat sa merg la oftalmolog, la neurolog, la cardiolog si pe la toate cabinetele inventate de om pana la aceasta ora. Motivul? Am tot mai des senzatia ca una se intampla in jurul meu si cu totul alta aud si vad pe la televiziunile de stiri, prin ziare, pe bloguri sau chiar la radio sant, in amaratii mei de Giulesti.
Iluzia aceasta optica, incapacitatea ce mi-o produce, de a apuca si pipai realitatea asa cum este ea de dura, ma trimite direct in bratele medicului, spre a-i cere sa-mi testeze reflexele.
E posibil asa ceva? Este boicot, nu este boicot. Il vor romanii pe Dl Basescu, nu il vor romanii pe Dl Basescu. S-au innumarat voturile in urma referendumului, sunt peste 9 milioane, ... nu sunt peste 9 milioane. Este victoria PDL sau este a USL? Depinde pe ce frecventa te afli.

Daca faci greseala sa accesezi opiniile televiziunilor si celorlalte mijloace de informare amintite mai sus, daca nu gandesti cu propria ta materie cenusie, o iei razna si vezi negru in fata ochilor.

Haideti sa ne gandim un pic! Ce urmeaza? Inspre ce ape  navigam cu acesti actori insetati de putere aflati pe stramta scena  a politicii romanesti? Un alt referendum? De ce? Ca nu au innumarat ei cum trebuie gloata de prosti, plebea ce nu conteaza decat atunci cand e sa ne intrecem in sondaje?

Ne bate vantul prin buzunare, cei mai slabi dintre noi si-au pierdut curajul, oare chiar nu se gaseste UN OM in tara asta care sa ia fraiele puterii si sa o conduca spre iesirea din prapastie? Se pare ca nu, pentru ca multele compromisuri anterioare il vor obliga sa faca la fel. ..."O mana spala pe alta?"... "platim greselile trecutului?"... "este cineva mai sus de noi care dicteaza?".... Care este adevarul? Ca sa nu ajungem totusi toti la doctor. Sau asta e intentia finala?

Unele guri spun ca pleaca din tara, ca asa nu se mai poate. Altele au facut-o deja. Dar noi, noi ce urmeaza sa facem?


----------------------------------


Niciun comentariu:

Bloguri, Bloggeri si Cititori